top of page
Zoeken
  • Suzanne

Dromen als boodschap van de ziel

Dromen zijn boodschappen van de ziel. Ze zijn een aanwijzing voor wat zich in het onderbewuste afspeelt, wat inzicht kan geven in het proces waar je je in bevind. Iedereen gaat door processen heen, alleen als je focus teveel in de buitenwereld ligt dan kun je de onderstroom soms moeilijk zien. Als je slaapt is het dagbewustzijn uitgeschakeld en kan je ziel tot je spreken middels je dromen. Zie het als een innerlijke leiding om je inzicht te geven en bij te sturen op je levenspad. Heel leuk om hier voor open te staan, de dvd ‘Het geschenk van je dromen’ is een aanrader.

Zelf vind ik het altijd erg boeiend wat er zich in de onderstroom afspeelt omdat ik daardoor gebeurtenissen in mijn dagelijkse leven beter begrijp. Het brengt me dichter bij mezelf en maakt dat ik het leven soms lichter kan zien. Er zijn momenten dat je jezelf helemaal kan verliezen in een verhaal of gebeurtenis. En wellicht is dat ook nodig voor de ervaring. Maar als je vanaf een afstand kunt kijken en begrijpt dat je hier op aarde op doorreis bent om dingen te beleven, te leren en daarvan te groeien in bewustzijn dan is het leuk als je uiteindelijk kunt zien waarom iets gebeurd en dat het klopt waar je je bevind. Het maakt nieuwsgierig en geeft meer en meer voldoening als je leeft vanuit je innerlijke zelf.

Een luisterkind-afstemming is ook zo’n manier om inzicht in jezelf te krijgen en te zien wat er onder de oppervlakte speelt. Alles is namelijk energie en je energieveld bevat veel informatie. Ben jij je bewust van wat je uitstraalt en aantrekt?


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page