top of page
Zoeken
  • Suzanne

Wat leer jij van je kind?

Niemand is afgestudeerd in het moederschap, het is een weg van vallen en opstaan. Jezelf en elkaar steeds weer beter leren kennen. Een weg van Intense liefde, genieten maar ook uitdagingen en groeiprocessen.

Zo pas ik op momenten dat het even niet zo lekker loopt ook de Luisterkind methode toe bij mijn eigen dochtertje.

Afgelopen week zette haar gedrag mij aan om een dieper contact met haar te maken middels een afstemming.

Ze liet me onder andere weten dat ik haar uit liefde soms teveel ruimte geef. “Wat wil je?” vraag ik haar geregeld, de keuze overlatend aan haar. Ze heeft immers een sterk willetje, en misschien vandaar ook.

Maar in de afstemming liet haar onderbewuste me weten dat ze het soms teveel zelf mag bepalen en dat ze het op momenten echt nodig heeft om meer richting en duidelijkheid te voelen. Ze wordt er boos van als ze zelf ook niet goed de keuze kan maken en dat dan niet duidelijk kan maken.

De boodschap van mijn dochter leert me beter leiding te nemen en vooraf duidelijk keuzes te maken en dat te communiceren. Mezelf sterker neerzetten. En eerlijk gezegd weet ik dat dat niet mijn sterkste kant is, dus mag ik daar mooi in oefenen en groeien. En niet alleen in het moederschap ;-)

Vanuit je moederhart doe je altijd wat je denkt dat goed is maar soms blijkt iets anders toch beter. In ongemak en gedoe gaat een groeimoment schuil.

Na inzicht kun je bijsturen 💛 daar is Luisterkind een mooie methode voor.

En dit is een klein voorbeeld van wat luisterkind kan doen. Maar er is meer mogelijk, zo heb ik afstemmingen mogen maken waarbij blokkades en trauma uit een verder verleden zichtbaar werden en ik een ingang kon bieden om de energie te keren.

Ervaar wat een Luisterkind-afstemming voor jou kan doen!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page