top of page

Reacties

zonsopkomst

Lieve Suzanne,

 

Heel erg bedankt voor de prachtige afstemming die je voor mij hebt gemaakt.

Ik kan de afstemming wel plaatsen en herken ook dingen.

Door deze afstemming wordt vooral mijn gevoel bevestigd. Vertrouwen hebben en houden…

Ik weet wel waar mijn kracht ligt maar ermee naar buiten treden en aan de buitenwereld laten zien, dat is nog wel een drempeltje…

Ik ben daar wat te bescheiden in, maar uit de afstemming blijkt dat ik een beetje risico mag nemen om stappen te zetten.

Nogmaals dank voor deze afstemming en jouw hulp voor mijn inzichten!

Ik ben er heel blij mee

Hallo Suzanne,

Bedankt voor je mooie afstemming. Het gevoel wat we hadden dat er meer op de kamer moest zijn bij onze dochter klopte dus.

We zijn nu 2 weken verder, en kunnen zeggen dat het slapen elke dag een stukje beter ging. Ze heeft vannacht voor het eerst geslapen tot kwart voor zes. We wisten niet wat ons over kwam. Zo fijn voor ons allen!

Heel erg bedankt dat je ons hier verder meegeholpen hebt!!

Hoi Suzanne,

Bedankt voor de mooie woorden aan mij gericht. Ik kan mij hier goed in vinden. Mede door uw woorden reden voor mij om hier wat mee te doen. Nogmaals bedankt.

Vriendelijke groeten Nettie

“Het is al even geleden dat we de afstemming op onze dochter hebben gedaan. 

Inmiddels gaat ze weer gewoon naar bed. Op wat deuren die verder open moeten dan normaal. Maar daar is mee te leven. 

Naar school gaan lijkt ook minder vervelend. Onlangs heeft ze een grote stap gemaakt door mij bij de auto al een knuffel en een kus te geven en daarna zelf naar school te lopen. Voorheen moest ik altijd met haar mee naar het schoolplein. En daar vaak nog even blijven. 

 

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de super mooie afstemming op onze dochter. En hierdoor ook de (nieuwe) inzichten op mij. Je hebt ons er enorm mee geholpen!” 

bottom of page