Ik mei 2021 (2).jpg

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzanne de Jong (1984), samenwonend en moeder van Jasmijn.

Vanaf het moment dat ik zwanger was van mijn dochter, wist ik dat ik alles zo bewust en natuurlijk mogelijk wilde aanpakken en doormaken. De zwangerschap, geboorte en de ontwikkeling/het opgroeien van haar. Ik had intussen zelf geleerd dat, in diepere verbinding met jezelf zijn, essentieel is voor een vervuld en gelukkig gevoel. En dat ik als ouder grote invloed heb om die natuurlijke verbinding waarmee je geboren wordt, te behouden en stimuleren bij mijn kind.

 

Zelf ben ik die verbinding met mezelf een lange tijd kwijt geweest, ik leefde onbewust in de overlevingsstand en kreeg te maken met een burn-out op mijn 25e. Gaandeweg mijn jeugd was ik me door pijnlijke ervaringen en onverwerkte emoties steeds meer gaan afsluiten van mezelf. Het herstelproces, waarin ik diverse vormen van hulp en ondersteuning heb aangepakt, was een lange innerlijke reis terug naar die verbinding met mezelf.

Tijdens deze reis kwam een deel van mij naar boven waar ik lange tijd geen contact mee had gehad, namelijk mijn innerlijk kind. Het deel dat bestaat uit al onze kinderlijke gevoelens, instincten, intuïtie, energie en creativiteit. Het werken met mijn innerlijk kind heeft mij vele inzichten, heling en bewustwording gebracht. Het bleek de poort naar de diepere verbinding waar ik naar zocht. Ik weet nu hoe belangrijk deze verbinding in het leven is om je eigen pad te gaan en je van binnenuit gelukkig te voelen. 

Het bemoedigd me daarom mijn dochter hierin zo bewust mogelijk te begeleiden en grootbrengen. En waar mogelijk ook andere kinderen en volwassenen te helpen.

 

Met mijn werk als Luisterkind-werker heb ik een weg gevonden om hier met plezier een bijdrage aan te leveren. 

Het geeft mij voldoening dat ik middels het maken van afstemmingen, volwassenen en kinderen kan helpen zich beter te voelen.

Voor volwassenen om zich door innerlijk inzicht weer meer in verbinding met zichzelf te brengen. En voor kinderen om hen werkelijk te zien en horen in wie ze zijn. Ze te ondersteunen in wat ze nodig hebben om zo veel mogelijk de verbinding met zichzelf te behouden. Ze een stem te geven om hun innerlijke essentie beter ter expressie te brengen in verbinding met de ouders en omgeving.

 

Vanuit mijn eigen ervaring vind ik het fijn om me vooral te richten op vrouwen, moeders en kinderen. 

Opleidingen afgerond met goed gevolg:

2021 - Mini cursus doorlopen Je geboorte in kaart - gedrag is altijd logisch

2021 - E-cursus doorlopen Leer de taal van je kind te verstaan - Present child methode

2020 - 3-delige cursus doorlopen In het licht van de Akasha reading en healing

2019 - opleiding afgerond en diploma behaald voor Luisterkind-werker

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met yoga, dans, sieraden maken, in de natuur zijn, kinderen, dieren, bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei.