top of page

(Op dit moment ben ik even niet actief in het maken van luisterkind afstemmingen en bied deze dienst tijdelijk niet aan)

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming?
 

Een afstemming maak ik aan de hand van de Luisterkind-methode. Met deze methode maak ik via je energieveld contact met je onderbewuste. Dat gaat doormiddel van je naam en foto. Ik stel mij in liefde en zonder oordeel helemaal open om jouw energie te ontvangen. Tijdens de afstemming die hierdoor ontstaat, ga ik in gesprek met een diepere laag in jou. Een laag die puur, wijs en zonder oordeel is. Allereerst geef ik ruimte aan wat er op dat moment gezien en gehoord wil worden. Doorgaans komen er eerst zaken naar voren die nu onder de oppervlakte spelen en waar bewustzijn op mag komen. Vervolgens stel ik de vragen die je hebt en ruim ik waar mogelijk blokkades op en help ik je vrijmaken van (oude) energie.  

Dit alles schrijf ik uit in een verslag zodat je kunt nalezen wat er is gebeurd en welke inzichten en handvaten je mag ontvangen.

Even though the body appears to be material, it is not.

In de deeper reality, your body is a field of energy, transformation and intelligence. 

 

Deepak Chopra

 

Na een afstemming is er vaak al direct verandering merkbaar omdat er ruimte en verandering wordt gecreëerd in jouw energieveld. Ruimte om (vastzittende) energie weer te laten stromen en verandering doordat je inzichten hebt gekregen waar je je nog niet bewust van was. Alles wat tot bewustwording komt veranderd of kun je veranderen. En alles wat op innerlijke laag veranderd werkt ook door naar buiten toe.

Maar soms kost verandering ook tijd en vraagt het naderhand de aandacht van jou om aan de slag te gaan met hetgeen dat naar voren is gekomen. Je krijgt veelal persoonlijke handvaten mee waar je aan kan werken en soms is de afstemming ook een gerichte opstap naar verdere behandeling. Dan kun je verdere hulp zoeken bij het nemen van vervolgstappen.

 

Een afstemming is bedoeld om je weer opweg te helpen.

De intentie is om je inzicht te geven in jezelf of in je kind, zodat je meer bewust wordt van jezelf of wat er in je kind omgaat, en weet wat de volgende stap is naar verbinding en rust. 

Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind. Kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven. 

 

Een afstemming gebeurd op afstand, op energetisch niveau waardoor je niet naar een praktijkruimte hoeft te komen. Na de aanvraag zal ik binnen 2 weken de afstemming per e-mail naar je toe sturen. De kosten hiervoor zijn €60,-.

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur gerust een e-mail of vul het contactformulier in. Ik stuur je dan uitgebreidere informatie en wat ik precies van je nodig heb om de afstemming te kunnen maken. 

bottom of page